We houden van wat we doen

Ons fundamentele principe is verandering in onze op verandering gerichte diensten. We werken harder en beter om ervoor te zorgen dat u zich beter en beter voelt.

Modellen | Stijlen

Onze diensten

null

Bruidskapsels

Bruidskapsel v.a. € 70,00
Bruidskapsel & make-up v.a. € 100,00
null

Knippen

Knippen € 15,00
Pony knippen € 5,00
null

Gezicht behandelingen

Gezicht ontharen v.a. € 10,00
Wenkbrauwen epileren € 5,00

Waarom voor ons kiezen

null

Visagist

Wij zijn Professionele make-up artist, hairstylist en laat bruiden stralen op hun mooiste dag. En modellen schitteren voor de camera of op de catwalk. Of het nu om uw eigen bruiloft gaat, een make-up workshop wilt volgen of er gewoon een keertje goed uit wilt zien, bij Beauty & Visagie ARUYA is het allemaal mogelijk.
null

Ons doel

Om de hoogste kwaliteitsservice te bieden die voldoet aan de behoeften van onze gasten in een hygiënische omgeving voor thuistemperaturen, om een pionierssalon te creëren die de hoogste kwaliteitsservice biedt voor de meest redelijke prijs en om het bewustzijn van het verbruik van de behoeften van de gasten te bereiken.
null

creativiteit Colors

De haarkleur van mensen wordt door twee pigmenttypes bepaald. Het donkere eumelanine en het lichte feomelanine verschillen in verhouding tot elkaar, waardoor het in menselijk haar in circa 11 tot 12 kleurtinten kan variëren, van zwart tot lichtblond

Awards

null

Top 100 Wedding Photos

null

Best in Town